Monday, July 5, 2010

Bjarke Schultz - reddet af EU

Vi har fået underretning om en ny sag, der til forveksling ligner en sag fra USA hvor at Danske erhvervsinteresser blev snigløbet af lokale kræfter med forbindelse med elementer indenfor politiet. Der tænkes her på Mccord sagen fra Florida, som lykkeligvis fik en positiv udgang.

I efteråret blev direktøren for Scandiavian Business Center i Vilnius arresteret for anklager om sexmisbrug. Han blev forsynet med en såkaldt tolk, der skulle hjælpe ham. En tolk som havde vanskeligheder ved at oversætte de relevante dokumenter i sagen.

Helt usædvanligt besluttede dommeren også at forhindre kommunikation med hans familie hjemme i Danmark.

Det danske udenrigsministerium har været af meget lidt hjælp, men der kom hjælp fra uventet kant. EU har grebet ind og foranledet af dette pres har en dommer besluttet at den danske direktør ikke længere skal være varetægtsfængslet.

Sagen har været præget af forsinkelse efter forsinkelse drevet af lokal modstand imod ulændinge der nærmer sig demonisering. Bla. er der oprettet direkte hadegrupper på Facebook imod direktøren. Det ville være tvivlsomt om direktøren kunne have fundet en upartisk dommer i hele Litaunen med den massive presseomtale som sagen har fået.

Uanset om der måtte være tale om grader af skyld så må menneskerettighederne for de tiltalte i sådanne altid veje tungt. Alternativet er tilstande grænsende til selvjustits.

På trods af resultatet kan der ikke advares kraftig nok imod at tage imod tilbud om udstationering i udlandet, da erkendelsen må være at Dansk erhvervsliv som tiderne er, er langt fra velkommen i udlandet og alle trick er tænkbare når lokale interesser måtte ønske at holde vores erhvervsinteresser ude. EU kan ikke være alle steder.

Referencer:
Teismas į laisvę paleido išžaginimu kaltinamą daną, Delfi,
Sex-anklaget dansker: Jeg er offeret, Ekstra Bladet, 13. september 2009
Tolken forstår ikke voldtægts-tiltalte, Ekstra Bladet, 7. september 2009
Stop Bjarke, Facebook hadegruppe

6 comments:

  1. http://www.15min.lt/en/article/in-lithuania/vilnius-court-sentences-danish-citizen-for-rape-525-217741

    ReplyDelete
  2. Det er sager som den der har gjort at jeg var utrolig lettet da min far kom hjem fra sin udstationering i USA.

    Det er alt for let at blive offer for et justitsmord i udlandet når fattige simple tøser bliver missundlige over al den rigdom vi udstråler.

    ReplyDelete
  3. Man kunne også overveje at manden her rent faktisk er skyldig!

    ReplyDelete
  4. Bjarke Schultz ligger som han har redt efter at han lokkede, og derefter spærrede sin purunge babysitter inde i sin lejlighed i Vilnius og indledte et 18 timer langt voldtægtsorgie mod den kvindelige universitetsstuderende.

    Har i øvrigt mødt svinet flere gange i Danmark før han stak af fra skattegæld og kreditorer - Altid pissefuld i byen og på jagt efter ANDRES kærester/koner!

    Skønt at høre at har fået lov til at smage sin egen medicin i en fængselscelle i østeuropa i nogle år.

    Nu har politiet i Litauen så yderligere fundet mere end 200 børnepornofilm i hans lejlighed og hans ekskone anklager ham for incest af deres fælles datter...!!!

    Og nu er Bjarke Schultz så flygtet fra lovens lange arm i Litauen tilbage til Danmark og har valgt at spille SINDSSYG for at slippe for straf!!!

    Så justitsmord? COME ON!!!


    ReplyDelete
  5. Nu er det sådan at det er et østlands politi som har fundet de såkaldte "beviser" de formentlig selv har plantet.

    Sådanne beviser kan man ikke tro på. Havde Dansk politi været inde over så havde det været en anden sag. Det lugter langt væk af justitsmord.

    ReplyDelete
  6. Hvis Litauen ligger på Dansk niveau, så sker der Justismord hele tiden, men jeg tror ikke på at de har vores niveau og så skal der ikke så meget til før at han er blevet anklaget på en hel anden agenda.

    Hvorfor er de i det hele taget blevet medlem af EU?

    ReplyDelete